Dlaczego przez czas do wieczności? - Witczyk, Henryk 1955- (2019)
Słowo wstępne redaktora naczelnego ks. prof. dr. hab. Henryka Witczyka.
Editorial by the Editor-in-Chief, Professor Henryk Witczyk.
Keywords: czas; wieczność