[Rezension von: Ewangelia według Świętego Mateusza] - Ledwoń, Dawid Łukasz (Verbum vitae, 2022)
Review of the books: Zdzisław Żywica, Ewangelia według Świętego Mateusza .Rozdziały 1-13. Wstęp, przekład z oryginału, komentarz(Biblia Impulsy. Nowy Testament 1/1; Katowice: Księgarniaśw. Jacka 2019). Ss. 272. PLN 29,90. ISBN 978- 83-8099-074-6 Zdzisław Żywica, Ewangelia według Świętego Mateusza .Rozdziały 14-28. Wstęp, przekład z oryginału, komentarz(Biblia Impulsy. Nowy Testament 1/2; Katowice: Księgarniaśw. Jacka 2020). Ss. 288. PLN 29,90. ISBN 978-83-8099-119-4